2012. március 30., péntek

Medvehagymás spárgarépa krém

semmi köze sincs, a spárgához, csak egyszer véletlenül így lett kimondva és rajta maradt. Barátnőmnek köszönhető ez a recept, mivel vette a bátorságot és megérdeklődte a receptet a Csészényi kávézóban Budán. Azóta, ha eljön az idő, akkor elkészítjük. Bár, télen a medvehagymát fokhagymával helyettesítettük, finom volt, de látványt nem kárpótolta.



Szóval hozzávalók:

1 csokor medvehagyma
25dkg füstölt sajt
2 közepes sárgarépa
majonéz

A medvehagymát felaprítom, a sajtot-répát lereszelem és a majonézzel összedolgozom. Pirítós vagy simán kenyérre nagyon finom.

2 megjegyzés:

  1. már el is fogyott, délután készül a következő kence :) medvehagymás májas :)így legalább megeszem én is a májat :)

    VálaszTörlés